GRIZZ Energy Gum partnership NutriSense

Win-Win: NutriSense en GRIZZ gaan samenwerken!

NutriSense en GRIZZ Energy Gum gaan voor een langdurig partnership waarbij de (top)sport klanten centraal staan!

Samen groeien is samen winnen.

NutriSense is al bijna 25 jaar verantwoordelijk voor de exclusieve vertegenwoordiging, distributie en marketing van sports- en active nutrition. Ze zijn vertegenwoordigd in de volgende kanalen; fitnesscentra, sportspeciaalzaken, Health stores, supermarkten, petrol, webshops en professionele (top)sport. Het bedrijf is al lang een solide partner van vele nationale (top)sporters, verenigingen en bedrijven in de sport-en wellness richting.

GRIZZ Energy Gum energiekauwgom voor sporters

GRIZZ Energy Gum heeft zich binnen korte tijd duidelijk gemanifesteerd om duidelijk te maken welke additionele voordelen een hoogwaardige energie kauwgom kan bieden voor sporters die scherp en alert aan hun trainingen en/of wedstrijden willen beginnen en tevens wat extra energie willen ervaren tijdens het sporten.

De energie kauwgom is vanuit een wetenschappelijke benadering ontwikkeld waarbij er significante verschillen cq voordelen te benoemen zijn ten opzichte van reeds bestaande producten. Een optimale prijs-kwaliteitsverhouding is hier maar een klein onderdeel van.

De twee bedrijven vonden elkaar al heel snel op waarden als kwaliteit, klantgerichtheid, fair-play en zeker ook de intentie om een langdurig partnership aan te gaan in plaats van een hit&run strategie na te streven. Het is dan ook geen wonder dat de producten van NutriSense als ook de GRIZZ Energy Gum volledig getest zijn om op de anti-dopinglijst van de NZVT opgenomen te kunnen worden.

Elke sporter die fair-play nastreeft moet er op kunnen vertrouwen dat de producten wereldwijd, veilig gebruikt kunnen worden.

Partnership

Op het gebied van Sales & Marketing in het (top)sportsegment Nederland, gaat deze mooie samenwerking gestalte krijgen en zal NutriSense het aanspreekpunt zijn. Offertes en bestellingen worden door NutriSense opgepakt waarbij de (top)sporters uit een breed scala van sports-en active nutrition kunnen kiezen om optimaal voorbereid te zijn om een topprestatie te kunnen neerzetten.

NutriSense omschrijft de toevoeging van GRIZZ Energy Gum in het assortiment als volgt:

“De cafeïne kauwgom van GRIZZ zien wij als een mooie uitbreiding en complementair aan ons huidige assortiment voor (top)sporters!”

GRIZZ Energy Gum energy gum voor betere prestaties

Win-Win

GRIZZ Energy Gum is momenteel enorm aan het groeien en wij zijn van mening dat sterke en professionele partners belangrijk zijn om die groei solide en vakkundig naar een next level te dirigeren. Er is een synergie waarvan beiden bedrijven kunnen profiteren en posities kunnen versterken in de markt met als doel de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen!

Het gaat om een partnership, dus GRIZZ Energy Gum blijft nauw betrokken bij de activiteiten van NutriSense ten aanzien van het product, de voorlichting aan (top)sporters, voedingsdeskundigen en klanten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Volg ons op Facebook en Instagram.