Zakelijk

GRIZZ Energy Gum® is voor iedereen. Zo zijn we actief op zowel de B2C- als B2B markt.
Ons aanbod voor onze zakelijke klanten delen we op in drie segmenten:

  1. Distributie voor webshops en fysieke winkels
  2. GRIZZ Energy Gum® verkopen in de sportschool/ CrossFit box (via NutriSense)
  3. Verras je collega pakketten/ thuiswerk cadeaus (NIEUW)

 

1. Distributie voor webshops en fysieke winkels

Wij zijn altijd op zoek naar zakelijke partners. Heb jij interesse om een innovatief, trendy product met goede marges in jouw winkel of op jouw website te verkopen of dergelijke interesse bij het distribueren van GRIZZ Energy Gum®, zien we de aanvraag graag via het contactformulier tegemoet en nemen wij per omgaande contact met je op.

GRIZZ Energy Gum cafeïnekauwgom voor sporters

2. GRIZZ Energy Gum® verkopen in de sportschool/ CrossFit box

GRIZZ Energy Gum® is een innovatief en goed alternatief voor pre-workouts, pillen, energie repen vol met suiker en ongezonde energy drinks. De voordelen zijn zeer uiteenlopend. Door het gebruik van 1 à 2 energy gums ervaar je meer energie tijdens sporten en bewegen, je voelt je scherper, meer kracht tijdens het trainen maar ook meer uithoudingsvermogen. De energiekauwgom van GRIZZ Energy Gum® staat officieel geregistreerd op de NZVT-lijst en is dus dopingvrij en beschikbaar voor iedereen.

Lijkt het jou een mooie toevoeging, naast jouw eigen kwaliteiten, om GRIZZ Energy Gum® aan te bieden aan jouw leden? Dat kan!

GRIZZ Energy Gum® werkt samen met NutriSense als exclusief partner op (top)sport gebied. Klik hier voor meer informatie en contactgegevens van onze partner.


3. Verras je collega’s met een brievenbuscadeau vol energie

Sinds corona is thuiswerken heel gewoon geworden. Het biedt veel voordelen, zoals minder reistijd en wellicht een betere werk-privé verhouding. Echter brengt het ook wat nadelen met zich mee. Zo zien collega’s elkaar minder vaak en is er niet meer de kans om even bij te kletsen bij de koffiemachine. Kortom, minder persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Hoe los je dat op?

Thuiswerken GRIZZ Energy Gum

Thuiswerkende medewerkers verrassen

Een leuke thuiswerkverrassing zorgt ervoor dat collega’s zich gewaardeerd voelen. Een leuke verrassing vol positieve energie! Wij hebben een cadeau dat origineel is en door de brievenbus past: Een 4- of 10-pack vol energy gums waarmee je het optimale uit jezelf en het leven kan halen! Onze cafeïne kauwgom zorgt voor meer focus, energie, concentratie en houd je scherp tijdens het thuiswerken. De perfecte energybooster vlak voor (online) meetings en vergaderingen. Niet alleen ideaal voor het thuiswerken, maar ook te gebruiken tijdens het sporten en reizen. Jouw collega’s worden zeker blij van deze unieke verrassing op de deurmat.

GRIZZ Energy Gum home office cadeau

Wij versturen de cadeautjes, eventueel met een personal touch

Wij maken het je zo makkelijk mogelijk! Zo verlies je geen kostbare tijd met inpakken en versturen. Wij verzorgen het gehele proces, van de bestelling tot aan de verzending. Je ontvangt van ons een Excel bestand waarin je de gegevens van je collega’s kunt invullen en wij regelen de rest. Uiteraard wordt het bestand na gebruik, conform de privacywet, verwijderd. Om het brievenbuscadeau persoonlijk te maken kunnen we elk pakje voorzien van een sticker met bedrijfslogo en een gepersonaliseerd bericht. Een personal touch om het nóg leuker te maken!

Hoe bestel je het thuiswerkcadeau voor je collega’s?

Wil jij ook je collega’s verrassen met een leuk, aantrekkelijk geprijsd, presentje zonder dat het je veel tijd kost? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen per omgaande contact met je op.

Contactformulier