Zakelijk


Verras je collega’s met een brievenbuscadeau vol energie

Sinds corona is thuiswerken heel gewoon geworden. Het biedt veel voordelen, zoals minder reistijd en een betere werk-privébalans. Echter brengt het ook wat nadelen met zich mee. Zo zien collega’s elkaar minder vaak en is er niet meer de kans om even bij te kletsen bij de koffiemachine. Kortom, minder persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Hoe los je dat op?

Thuiswerken GRIZZ Energy Gum

Thuiswerkende medewerkers verrassen

Een leuke thuiswerkverrassing zorgt ervoor dat collega’s zich gewaardeerd voelen. Wij hebben een cadeau dat origineel is en door de brievenbus past: Een 4-pack vol energy gums waarmee je het optimale uit jezelf en het leven kan halen! Onze cafeïne kauwgom zorgt voor een snelle, intensieve en lange energybooster. Niet alleen ideaal voor tijdens het thuiswerken, maar ook voor tijdens het sporten en reizen. Jouw collega’s worden zeker blij van deze unieke verrassing op de deurmat.

Grizz Energy Gum cafeïne kauwgom voor sporters

Wij versturen de cadeautjes, eventueel met een personal touch

Inpakken en versturen doe je bijna nooit graag zelf. En dat hoeft ook niet, want dat doen wij voor je. Je ontvangt van ons een Excel bestand waarin je de gegevens van je collega’s kunt invullen en wij regelen de rest. Uiteraard wordt het bestand na gebruik, conform de privacywet, verwijderd. Om het brievenbuscadeau persoonlijk te maken kunnen we elk pakje voorzien van een sticker met bedrijfslogo. Extra leuk!

Hoe bestel je het thuiswerkcadeau voor je collega’s?

Wil jij ook je collega’s verrassen met een leuk, aantrekkelijk geprijsd, presentje zonder dat het je veel tijd kost? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen per omgaande contact met je op.

Contactformulier