Retourvoorwaarden GRIZZ Energy Gum®

 

Ben je niet tevreden over jouw aankoop? Je kunt het artikel volgens onze retourvoorwaarden retourneren.

Voor particulieren hanteert GRIZZ Energy Gum® de wet: Koop op Afstand: je mag het artikel ongeacht de reden terugsturen. Wel binnen 14 dagen na levering bij ons melden via email (info@grizzenergygum.com). Het artikel dient in originele staat en verpakking teruggestuurd te worden. In originele staat betekent dat je het artikel wel mag bekijken maar niet mag dragen/gebruiken/proeven.

Ook zakelijke klanten kunnen een artikel retourneren. Binnen 14 dagen na levering kun je jouw retouraanvraag bij ons aanmelden via email. Na beoordeling van de aanvraag ontvang je per e-mail meer informatie over de procedure.

De kosten van het terugsturen van de producten zijn voor de afnemer.

Uitzonderingen bij het retourneren zijn die artikelen die speciaal voor jou als klant vervaardigd zijn zoals bijvoorbeeld private- of co-label producten. Ook artikelen die beschadigd of incompleet zijn kunnen niet worden geretourneerd.

Zodra wij de retourzending in ongeschonden toestand hebben ontvangen, wordt binnen 14 dagen de aankoopprijs teruggestort op de rekening waarmee de zending is betaald.

Voor zakelijke klanten geldt dat, na ontvangst van de zending, er binnen 10 werkdagen een creditnota wordt opgemaakt en aan de klant wordt toegezonden.