Over ons

Welkom in de wereld van GRIZZ Energy Gum®

Grizz Energy Gum Olympisch Stadion

Wie wij zijn

De energie binnen het GRIZZ Team komt voort uit 29 jaar ondernemerschap, een oud-alpinist, een ex-professioneel danser en een PhD in Integrated Health Sciences. De kracht van deze onderneming zit hem in de positiviteit, flexibiliteit, onafhankelijkheid, creativiteit, passie en doorzettingsvermogen. 

Hoofdvestiging in het Olympisch Stadion Amsterdam met sinds kort een dependance in Berlijn, twee internationale hotspots op het gebied van sport, lifestyle, innovatie en gezondheid. 

Haal het optimale uit jezelf en uit het leven!

Bij GRIZZ Energy Gum® genieten wij van elk moment maar zijn altijd op zoek naar meer.

De missie van GRIZZ Energy Gum® is eenvoudig: een snel- en langwerkend, hoogwaardig energieproduct creëren voor iedereen die dit nodig heeft. Waar en wanneer dan ook! Een iconisch merk dat vertrouwd en herkend wordt door mensen over de hele wereld. Voor de echte go-getters, topsporters, amateurs, nachtdienst bikkels, truckers, studenten, gamers, piloten, elite-militairen, bouwvakkers, verplegers, het maakt niet uit! GRIZZ is er voor je!

De purpose van GRIZZ is het bieden van meer focus, een betere concentratie en meer energie. Wij houden het simpel. Een eerlijk, hoogwaardig product waar men daadwerkelijk iets aan heeft. Dit zodat onze klanten het optimale uit zichzelf en uit het leven kunnen halen, grenzen kunnen verleggen en obstakels kunnen overwinnen. Een inclusief merk voor iedereen en een energy gum dat je de ultieme focus, concentratie en energie geeft waar en wanneer jij dit nodig hebt!

Een wondermiddel? Nee dat niet. Doet het wat het belooft? Dat wel!

GRIZZ Energy Gum kauwgom voor sporters

FRESH, FOCUS, FIT & FUN

We hebben een team van absolute wereldklasse dat gepassioneerd is door creativiteit en perfectie, genieten van het leven en gedreven wordt door onze waarden:

  • Spannend
  • Levenslustig
  • Eerlijk
  • Service met hoofdletter S
  • TOP Kwaliteit
  • Onbevreesd