GRIZZ Energy Gum voor meer focus, concentratie en energie

KNBSB & GRIZZ Energy Gum sluiten partnership

GRIZZ Energy Gum en de KNBSB hebben een meerjarige samenwerking getekend. GRIZZ is per direct partner van de KNBSB Business Club en zal onder andere de A-selecties de komende drie jaar sponsoren met energy gum om hen te ondersteunen met extra energie, focus en alertheid. Daarnaast zal GRIZZ zichtbaar- en actief zijn rondom jeugdevenementen en wedstrijddagen en zullen er op relevante momenten speciale acties worden georganiseerd om de fans en achterban voordelen te bieden. 

Honkbal in Nederland begon in Amsterdam, dat vele jaren de toon zette. Ook GRIZZ Energy Gum is begonnen in Amsterdam en is ook van plan vele jaren de toon te zetten!

GRIZZ Energy Gum energiekauwgom voor topsporters

Hit & Run is iets dat zeker van toepassing is op de honk-en softbalsport maar absoluut niet de insteek zal zijn van de samenwerking want daarbij gaan beide partijen juist uit van een structurele samenwerking voor de langere termijn.

Het is mooi om te zien dat de KNBSB het goede behoudt van de historie maar daarnaast constant bezig is te innoveren door meerdere varianten te ontwikkelen en daardoor in beweging te blijven en nieuwe hoofdstukken te schrijven. Deze innoverende kracht verbindt de KNBSB met het vernieuwende van GRIZZ Energy Gum.

Een modern product waarbij het voordeel van kauwen, zoals stress-verlagende werking, gecombineerd wordt met een hoeveelheid werkzame energiestoffen om alert, gefocust en geconcentreerd te blijven. Juist een aantal aspecten die bij het honk-en softbal zo van belang zijn!

Het is dan ook erg leuk te ervaren dat de KNBSB en GRIZZ Energy Gum elkaar zo snel gevonden hebben en op dezelfde lijn zitten qua samenwerken, innovatie en sportbeleving.

De KNBSB heeft een wereldwijde uitstraling, grote ambities en een achterban die het beste verwacht; dat geldt ook voor GRIZZ Energy Gum. Beide partijen zullen voor de spelers, fans en achterban bijzondere activaties en ervaringen ontwikkelen, waar iedereen daadwerkelijk iets aan heeft.

“Samen groeien, samen winnen!”

Voor meer informatie over de KNBSB klik hier

Lees hier het interview met GRIZZ Energy Gum op de KNBSB website