Energiekauwgom tijdens het wintersporten

GRIZZ Energy Gum slaat nieuw talent aan de haak: Christopher Dijksman

Twee energieke krachtpatsers worden één in dit mooie partnership. Christopher en GRIZZ happen geen sneeuw maar gaan samen voor de winst.

Samen groeien is samen winnen 

GRIZZ Energy Gum is altijd op zoek naar jonge, gepassioneerde talenten in topsport. Als alpine- en wintersport liefhebbers volgde GRIZZ Christopher Dijksman op de voet. We vinden het geweldig om te zien hoe een Nederlands talent een steeds grotere voetprint achterlaat in het internationale Alpine skiën. GRIZZ is dan ook trots en dankbaar om krachten te bundelen met Christopher.

Het motto van GRIZZ is ‘Samen winnen, is samen groeien’ en dit staat absoluut ook centraal in de samenwerking met Christopher.

“Wij verheugen ons enorm op de samenwerking met Christopher, mooi om dit samen mee te maken en te genieten van alles wat erbij komt kijken. Wij zijn ervan overtuigd dat alle partijen zullen groeien door middel van dit partnership.” – Joop Muller, medeoprichter GRIZZ Energy Gum.

GRIZZ Energy Gum, de energie boost die je nodig hebt

GRIZZ Energy Gum is een hoogwaardige, snel- en langwerkende functionele kauwgom. Vader en zoon Muller lanceerde deze energie kauwgom ruim een jaar geleden en GRIZZ heeft zich binnen korte tijd gemanifesteerd om duidelijk te maken welke voordelen een hoogwaardige energie kauwgom kan bieden voor sporters. De gum zorgt voor meer energie, concentratie, focus en uithoudingsvermogen. Sporters kunnen scherp en alert beginnen aan een zware training of bloedstollende wedstrijd. Naast extra energie tijdens het sporten, geeft de gum je ook die extra power tijdens een lange werkdag, een verre autorit of na een slapeloze nacht.

“Na koffie, energiedrankjes en de befaamde banaan is „energy gum“ in opkomst. Deze kleine, snelwerkende en suikervrije energy booster houdt je scherp op ieder moment van de dag.” – Timo Muller, medeoprichter GRIZZ Energy Gum.

Kauwen voor de juiste dosis energie

Kauwen in het algemeen bevordert de focus en concentratie. Het kauwen van de energy gum verhoogt dit door de toegevoegde werkzame energiestoffen in de kauwgom. Doordat deze stoffen snel worden opgenomen door de mondslijmvliezen en lang werkzaam blijven in het lichaam, zonder het veroorzaken van eventuele lichamelijke dips, blijven sporters langer energiek, gefocust en geconcentreerd en zijn ze bereid om te pieken op het juiste moment.

“Vaak krijgen mensen een boost van de suiker in de vele “energieproducten”, maar ook gelijk een suiker crash waardoor ze weer terug bij af zijn. Energiekauwgom zorgt snel voor meer energie maar zorgt tegelijkertijd voor een prettige, geleidelijke afbouw.” – Timo Muller, medeoprichter GRIZZ Energy Gum.

Buckle up met Christopher Dijksman naar de Olympische spelen

Als Alpine Skiracer heeft Christopher al meerdere podium titels op zijn naam staan. In september 2017 vertrok Christopher als 14-jarige alleen richting Italië voor 5 jaar, waar hij werd toegelaten tot de prestigieuze topsportschool van Mals. De 14-jarige Dijksman was toen in de lichting 2017-2018 de enige skiër uit een niet-alpenland die mocht starten aan de gerenommeerde Oberschule in Süd Tirol. Om dit te bereiken, moest hij voldoen aan zeer strenge selectiecriteria. Christopher werkt nu hard om de Olympische Spelen van 2026 te behalen.

We zijn er enorm trots op dit top talent te kunnen ondersteunen met onze energie kauwgom en kijken uit naar een lange, succesvolle samenwerking!