GRIZZ Energy Gum energiekauwgom helpt bij langer gamen

Partnership eRacingTV x GRIZZ Energy Gum

Professioneel gamen? Wat een onzin.

Gamen heeft bij vele mensen een negatief imago. Toch is het stereotype gamer al een langere tijd passé. Steeds meer jongeren maken een bewuste keuze om professioneel gamer oftewel e-sporter te worden.

De Nederlandse esports markt is één van de snelst groeiende markten. Door meer en meer in de schijnwerpers te komen van mainstream media worden er steeds grotere sponsorcontracten afgesloten en lopen de geldbedragen die er te winnen vallen steeds verder op. Nederland kent verschillende grote, internationale e-sporters zoals onder andere Dani Visser, Jarno Opmeer, Dave Jong, Dmitri van de Vrie en Chris de Jong om er maar een aantal te noemen.

Ook het eTeamNL krijgt steeds meer internationale bekendheid en voet aan de grond. Eerder dit jaar wonnen zij een plek in de EMEA Regional Finals van de Intel World Open. Het IWO is een groot toernooi dat in samenwerking met het Internationaal Olympisch Committee wordt georganiseerd. Vanwege de toenemende aandacht en toenemende (inter-)nationale prestaties van Nederlandse esporters is er dit jaar zelfs een brancheorganisatie opgericht van verschillende esports organisaties uit Nederland. Ook krijgen zij steun van het NOC*NSF dat deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houdt.

GRIZZ Energy Gum wordt regelmatig door esports atleten gebruikt. Het helpt bij een scherpere focus, betere concentratie en versnelde alertheid, onderdelen die van essentieel belang zijn tijdens het gamen.

GRIZZ Energy Gum esports samenwerking

eRacingTV

Sinds kort heeft GRIZZ een nieuwe samenwerking opgezet met eRacingTV.

eRacingTV is een organisator en broadcaster van Cycling eSports events. De komende acht weken organiseren zij de zogenaamde Criteriumcup, waarmee ze officieel het eRacing seizoen aftrappen. De Criteriumcup is een serie korte wedstrijden op het platform Zwift die gericht zijn op de Nederlandse en Vlaamse markt. Bij deze competitie staat fun voorop en proberen zij de kermissfeer die je vaak bij het buitenwielrennen hebt naar de indoorwereld te trekken. Dus korte wedstrijden vol actie, feestmuziek en enthousiast commentaar.

Het doel van eRacingTV is om eRacing op de kaart te zetten en uiteindelijke (indien dit mogelijk is) fysieke evenementen te organiseren met publiek! Ook willen zij de Beneliga, de grootste eRacing competitie van de Benelux, uitbouwen tot een (inter-) nationaal begrip!

GRIZZ Energy Gum kauwgom voor gamers

Partnership

GRIZZ Energy Gum ondersteunt de atleten door middel van leuke winacties en het beschikbaar stellen van de energiekauwgom. Zoals terug te lezen valt in onze slogan staat GRIZZ voor FRESH, FOCUS, FIT & FUN. Een essentieel onderdeel in de Criterium Cup. Twee partijen die passie voor (e)sport en gamen delen, grote doelen voor ogen hebben en community georiënteerd zijn zorgt voor een perfecte synergie tussen de twee merken.

Korte toelichting van eRacingTV oprichter- en directeur Lieven Anthonise:

“We zijn onwijs blij met de samenwerking die we hebben met GRIZZ. We delen de passie voor (top)sport en gaming en denken dat GRIZZ Energy Gum een ideale kick en alertheid kan geven aan de deelnemers van onze events. We zien de energiekauwgom als geweldige legale stimulant 😉”

Wil je meer weten over eRacingTV of heb je zin om zelf mee te doen in de Criteriumcup waar je kans maakt op onder andere de energiekauwgom van GRIZZ Energy Gum? Schrijf je dan nu in via deze link.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Volg ons op Facebook en Instagram.