GRIZZ Energy Gum kauwgom voor sporters op de anti-dopinglijst

GRIZZ Energy Gum officieel geregistreerd op de NZVT lijst!

Kauwgom voor (top)sporters

Topsporters gebruiken vaak voedingssupplementen. Om (top)sporters supplementen te bieden die op doping zijn gecontroleerd, heeft NPN samen met NOC*NSF en de Nederlandse Dopingautoriteit het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) opgezet. Hiermee kunnen we topsporters en hun begeleiders informatie en zekerheid bieden over schone voedingssupplementen, zodat de kans op positieve dopinguitslagen als gevolg van het gebruik van voedingssupplementen zo klein mogelijk is.

Wat houdt het NZVT-systeem in?

  • Analyse van supplementen op afwezigheid van dopinggeduide stoffen door een gerenommeerd laboratorium in Nederland alsmede een contra-expertise in Engeland.
  • Extra maatregelen aanvullend aan HACCP op het gebied van productontwikkeling, inkoop, productie, controle en etikettering van deze voedingssupplementen.
  • Onafhankelijke borging door het WFSR (Wageningen Food Safety Research)
  • Informatie voor topsporters over goedgekeurde producten via https://www.dopingautoriteit.nl/nzvt

GRIZZ Energy Gum is er trots op de hoge eisen heeft weten te doorstaan en op de anti-dopinglijst terecht is gekomen.

De energie kauwgom is kwalitatief van hoog niveau, clean en veilig en daardoor goed inpasbaar is in voedingsschema’s van Topsporters (een groep die wereldwijd als meest getest, altijd onder een vergrootglas liggen).

GRIZZ Energy Gum is blij dat wij kunnen bijdragen aan een eerlijke sportbeleving, zeker door de sporters te voorzien van energie, focus, concentratie en alertheid, juist op dàt moment dat het erom gaat!