GRIZZ Energy Gum cafeïne kauwgom

GRIZZ Energy Gum en Caged Steel Partnership

Caged Steel, de Britse pionier voor Mixed Martial Arts (MMA) en GRIZZ Energy Gum, een innovatief, snelgroeiend energiekauwgom merk, hebben hun samenwerking aangekondigd waarin GRIZZ Energy Gum een ​​officiële sponsor zal zijn voor Caged Steel 27. GRIZZ Energy Gum zal energie kauwgom beschikbaar stellen voor alle Caged Steel-atleten om hen te helpen tijdens de voorbereidingen, het zogenoemde “fight camp” en verkrijgbaar zijn voor alle nationale- en internationale MMA fans en bezoekers van event.

Twee bedrijven gedreven door sport, innovatie en community. De authenticiteit van elk merk is een kracht die beide merken in staat zal stellen merkloyaliteit op te bouwen bij fans en consumenten.

Naast het geven van spectaculaire shows die het profiel van vechters vergroten, waardoor ze het hoogtepunt van hun carrière kunnen bereiken en het betalende publiek een geweldige avond uit kunnen bezorgen, werkt Caged Steel ook binnen de gemeenschap en groeit de vechtsportwereld in Engeland. Ze bieden coaches om kinderen binnen hun school les te geven.

Zoals hierboven vermeld zal GRIZZ Energy Gum de atleten onbeperkte energie kauwgom verstrekken tijdens fight camp en hun voorbereiding op Caged Steel 27. Dit zodat de atleten kunnen genieten van meer energie, betere focus, meer concentratie en verbeterde alertheid.

We zijn enthousiast over de samenwerking en kijken uit naar Caged Steel 27. Samen groeien, samen winnen.

4 december – Caged Steel 27 in The Dome, Doncaster UK