Meer focus en concentratie tijdens het gamen met GRIZZ Energy Gum

Beter en langer geconcentreerd blijven tijdens het gamen

Waarbij kan een energiekauwgom gamers ondersteunen om beter te presteren tijdens het gamen? Het gebruik van een energy gum is namelijk nog helemaal niet zo ingeburgerd in de game-scene en veel gamers weten ook helemaal niet wat ze van dit type kauwgom kunnen verwachten. Vaak gebruiken ze nog de “ouderwetse” manier om een snelle energieboost te krijgen of meer focus tijdens het gamen. Met de ouderwetse manier doelen we natuurlijk op energy drinks of vloeibare supplementen zoals shakes of om even een pauze in te lassen omdat ze zich niet meer goed kunnen concentreren op het spel.

Cafeïnekauwgom voor een betere concentratie tijdens het gamen

Concentratie tijdens het gamen is anders dan concentratie op school of op de werkvloer. Concentratie zoals men het kent is voornamelijk focussen op waar je mee bezig bent. Alle aandacht op datgeen wat gedaan moet worden. Concentratie in gaming en esports is juist het tegenovergestelde. Je moet juist NIET nadenken, je bent compleet in de zone. Hierdoor komen je acties vanzelf.

In het gamen kennen we verschillende niveaus van concentratie. We kunnen ze in zes verschillende niveaus onderverdelen.

Niveau 1

Je bent op je best en volledig in je element

Je bent helemaal één met het spel. Vanaf de start van het spel richt je jouw aandacht volledig op het het potje. Je reageert razendsnel en als een teamgenoot het even wat minder doet, blijf je gefocust op je eigen spel en laat je je niet afleiden.

Niveau 2

Het gaat nog goed maar je laat je steeds vaker beïnvloeden door tegenstanders en/ of gebeurtenissen

Je bent al een tijdje aan het gamen. Enkele potjes verder wordt je concentratie minder, je doet het nog goed maar je laat je regelmatig beïnvloeden door je tegenstanders of door gebeurtenissen waar je geen invloed op hebt in het moment. Op dit moment word je afgeleid en raak je af en toe geïrriteerd door onnodige fouten. Een langzame teamgenoot, die net rechts zegt terwijl hij/zij links bedoelt, een onnodige, ongelukkige spawn. Een verkeerde plek op een verkeerd moment… je begint uit je zone te raken.

Niveau 3

Spanning stijgt en de irritatie ook

De spanning neemt toe. De potjes worden intensiever, langer en de emoties lopen op. Je moet hard werken voor een goed resultaat terwijl het je vorige keer nog zo makkelijk afging. Hoe is dit mogelijk De twijfel neemt toe, de irritatie neemt toe en je bent over kritisch op jezelf waardoor je nog verder van concentratieniveau 1 raakt.

Niveau 4

Zolang ik maar niet verlies

Het gaat bergaf met je prestatie. Het is nu alleen maar: Ik wil niet verliezen. Geen ongelukkige spawns, geen domme fouten. Winnen maakt niet meer uit, het enige dat nu nog telt is niet verliezen. De roekeloosheid neemt toe, de agressie en frustratie stijgt, komt dit nog wel goed? Hoe krijg ik weer meer concentratie? Hoe krijg ik mijn focus terug die ik aan het begin van het spel had?

Niveau 5

Wat zijn de gevolgen?

Winnen of verliezen telt al lang niet meer. Vanaf dit niveau ben je eigenlijk niet meer met het spel bezig. Het enige wat er zich afspeelt in je hoofd zijn dingen als: Hoe beïnvloed dit mijn ranking? Ik wil niet de slechtste van de dag zijn. Je bent volledig van je spel en prestatie verwijderd.

Niveau 6

Consoles vliegen door de lucht

Dit was het dan. Alle energie, concentratie en plezier in het spel is weg. Doordat je zo bent afgedwaald gaat er niets meer zoals je wilt dat het gaat. De frustratie bereikt een hoogtepunt en je moet je inhouden je console niet te gooien of een woede-uitbarsting te krijgen.

Wanneer je van niveau 1 afdwaalt is het natuurlijk belangrijk om je zo snel mogelijk weer terug te krijgen naar het eerste concentratieniveau. Dit is uiteindelijk waar je games wint. Op dit soort momenten is het perfect om energiekauwgom te gebruiken. Zodra je van niveau 1 naar niveau 2 afdwaalt kun je het beste gelijk een energy gum nemen om ervoor te zorgen dat je niet nog verder afdwaalt.

Betere focus en concentratie tijdens het gamen met GRIZZ Energy Gum

GRIZZ voor meer XP

Elke gamer probeert de zogenaamde AFK te minimaliseren en het zo lang mogelijk door kunnen gaan met gamen kan best een uitdaging zijn. Hoe houd je je concentratie vast zonder te verslappen? Hoe blijf je gefocust en alert? En hoe minimaliseer je daadwerkelijk je “away from keyboard” tijd? Veel gamers zien in het nemen van een blikje energy drink de oplossing alleen wat men vaak niet beseft is dat dit, na een relatief lange tijd, een relatief kleine boost veroorzaakt en daarna zakt men nog dieper weg door de zogenaamde suikercrash! Energiekauwgom is er juist voor om gamers te helpen hun focus en mentale behendigheid te behouden tijdens het spelen, zonder de intense rush die veel energieproducten bieden.

In PVP-situaties wil je gewoon de beste zijn. De naam zegt het al: Player versus Player. Hier moet er alles aan gedaan geworden dat je je tegenstander kunt verslaan. In zo’n situatie komt energiekauwgom goed van pas.

Een heel groot voordeel van een energy gum is dat het razendsnel wordt opgenomen door je mondslijmvliezen, al na een minuut of vijf neemt het lichaam de werkzame energiestoffen op. Dit betekent dus dat je kauwend (je handen kunnen gewoon aan de controller of keyboard blijven) een betere concentratie, sneller reactievermogen en extra focus opbouwt.

GRIZZ Energy Gum voor gamers en esporters

Door deze snelle concentratie boost kun je langer gamen, blijf je langer wakker en behoud je je focus; voordelen die je kunnen helpen om tegenstanders te verslaan. Daarnaast is het een gezonde vervanging voor energydrink(s) die veelal suiker bevatten, hetgeen in het geval van GRIZZ niet van toepassing is. Door suiker zal er eerder vermoeidheid optreden en dat moet dus vermeden worden. Het is ook niet voor niets dat energie kauwgom tot een zeer populair e-Sport supplement is opgeklommen, iets dat binnen de wereld van het gamen zomaar ook zou kunnen gebeuren.

Binnen de e-Sports community is het bekende snowball effect al opgetreden. Steeds meer e-sport atleten gebruiken de kauwgom tijdens toernooien en sessies en geven aan dat ze een steeds grotere voorsprong geeft op de competitie. Dit is iets dat binnenkort ook binnen de game community zomaar kan gaan gebeuren. De energiekauwgom zorgt ervoor dat je tijdens het gamen veel beter en langer geconcentreerd kunt blijven, waardoor je de kans dat jij als winnaar eindigt vergroot.

GAME OVER.

Langer gamen door GRIZZ Energy Gum

Doordat energiekauwgom niet vochtafdrijvend is, zul je minder vaak richting het toilet hoeven lopen waardoor je netto schermtijd aanmerkelijk wordt verlengd. Door de toevoeging van Xylitol wordt het tegengaan van tandbederf bevorderd plus helpt het kauwen tegen de eventuele stress.

Erik Scherder, professor neuropsychologie en bekend van vele lezingen en TV-optredens bij o.a. DWDD, heeft regelmatig de positieve verbinding tussen kauwen en stress uitgelegd. Kernpunten hierbij zijn dat kauwen bijna hetzelfde is als lopen, je hartslag gaat omhoog en je hersenen krijgen meer zuurstof vanwege een betere doorbloeding. Er treedt een vorm van een zelf-regulerend effect op in het lichaam en de stress wordt verlaagd. Ook zijn er wetenschappelijke onderzoeken gedaan waar dit effect wordt bevestigd zoals bijvoorbeeld dit onderzoek. 

Waarom GRIZZ Energy Gum?

Productvalidatie is een kernelement van GRIZZ Energy Gum. De energiekauwom markt is flink aan het groeien en er zijn steeds grote en kleine merken actief. Over de kwaliteit van de kauwgom valt echter te twisten. Zo bevatten ze veelal te weinig cafeïne om een daadwerkelijk effect te geven en zitten ze vol met Aspartaam en Acesulfame-K of promoten ze Vitamine B6, hetgeen het lichaam zelf produceert en je niet uit een energiekauwgom hoeft te halen.

Extra focus tijdens het gamen met de cafeïnekauwgom van GRIZZ Energy Gum

GRIZZ Energy Gum wordt via een gepatenteerd productieproces ontwikkeld. In dit proces wordt de kauwgom op kamertemperatuur geproduceerd. Dit zorgt voor het behoud en de volledige effectiviteit van de ingrediënten om te garanderen dat aan de unieke behoeften van gamers wordt voldaan. Waar het uiteindelijk om gaat! Door middel van dit innovatieve productieproces zijn wij in staat een optimaal formaat te creëren, waarin alle ingrediënten en energiestoffen optimaal worden benut én het een prettig formaat is voor onze gebruikers.

Don’t become the Leeeeeroooooy Jeeeeenkins of the game but Git Gud and PWN the game!

Als de energy gum van GRIZZ je hierbij kan helpen, aarzel niet en probeer het zelf uit. Bestellen doe je hier.