Werk

Een betere concentratie en betere focus tijdens het werk is voor iedereen prettig. Of je nu thuis werkt, op kantoor, in ploegendiensten in de fabriek of juist nachtdiensten moet draaien in de zorg of beveiliging; fit, alert en langer geconcentreerd blijven is belangrijk in alle sectoren.

Kantoor energie

 

Effectiever werken met cafeïne kauwgom

Wanneer je volledig geconcentreerd aan het werk bent en je je volledig kunt focussen op datgene wat je moet doen zul je veel effectiever werken, waardoor je ook meer gedaan zult krijgen in een kortere periode. De cafeïne kauwgom GRIZZ Energy Gum is de ideale koffievervanging met name ook vanwege het ontbreken van een vochtafdrijvend effect dus minder toiletbezoek. Een modern product dat past bij de huidige maatschappij waarbij steeds meer gelet wordt op gezondheid, goede (biologische) voeding en veilige ingrediënten. Trendy en geschikt voor mensen die vegan of glutenvrij door het leven gaan.

Cafeïnekauwgom voor meer focus tijdens het werken

Optimale focus tijdens het thuiswerken

Na bijna een jaar in de home office situatie te hebben gezeten, konden we eindelijk weer terug naar kantoor. Genieten van meer interactie met collega’s en meer beweging. Toch zal de balans tussen thuiswerken en op kantoor werken voor altijd veranderd zijn, er zal vanaf nu altijd meer worden thuisgewerkt als voorheen. Voor sommigen van ons is het ideaal, voor anderen totaal niet. Het hebben van vele digitale meetings, constant in dezelfde omgeving zijn, minder interactie en beweging kan zorgen voor een verminderde concentratie en motivatie. Door middel van cafeïne kauwgom blijf je gefocussed, geconcentreerd en ben je fit voor elke meeting. Ook zullen de laatste uren van de dag voorbij vliegen na het innemen van 1 of 2 GRIZZ energy gums.

Verder zorgt GRIZZ Energy Gum voor een hogere calorieverbranding en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor krijgt het lichaam meer zuurstof hetgeen resulteert in meer energie, een betere focus, alertheid en concentratie aangezien alle lichaamscellen, dus ook de hersencellen, worden geactiveerd. Hierdoor kun je geconcentreerder werken, deadlines halen zonder er hoofdpijn van te krijgen en effectiever werken. Ook thuis! Een betere doorbloeding is niet slecht wanneer je een beroep hebt waar je voornamelijk zit. Zeker in de thuiswerk situatie zijn de bureaustoelen niet optimaal voor je rug en kan er stijfheid optreden. Cafeïne kauwgom zorgt voor pijnvermindering. Dit heeft te maken met de aanmaak van dopamine in het lichaam. Door een verhoogd dopamine gehalte en door een verbeterde doorbloeding zul je minder last krijgt van schouder-, nek-, en rugklachten.

 

Meer energie tijdens onregelmatige werktijden

Dit slaat meer op de mensen in nachtdiensten of onregelmatige werktijden. Dit kan bijvoorbeeld in beveiliging zijn of in de zorg. De energie kauwgom zorgt voor de optimale focus en alertheid, waardoor onregelmatige werktijden geen thema meer zijn. Cafeïne kauwgom heeft een grote invloed op onze biologische klok. Wanneer cafeïne de hersenen bereikt hecht en blokkeert het de receptoren voor adenosine. Dit is een neurotransmitter die je vermoeid en slaperig kan maken. Energie kauwgom bereikt de hersenen sneller doordat het door de mondslijmvliezen in het lichaam wordt opgenomen. De cafeïne wordt al na 5 minuten opgenomen, waar bij andere cafeïne houdende producten dit vaak 20-30 minuten duurt. Dit heeft ermee te maken dat koffie en energy drinks via het maag-darmkanaal gaan, hetgeen veel langer duurt. Het lichaam maakt adenosine van nature aan zodra je opstaat en energie verbruikt, hoe meer adenosine er wordt aangemaakt en vrijkomt, des te vermoeider je je voelt. Tijdens het consumeren van cafeïne kauwgom, oftewel energy gum, en ook daarna maakt je lichaam nog steeds adenosine aan, alleen wordt het onderdrukt en het gevoel geblokkeerd door cafeïne waardoor je langer door kunt gaan zonder een vermoeid gevoel te krijgen. Optimaal voor de nachtdienst dus!

GRIZZ Energy Gum meer energie tijdens het werken

Energie waar en wanneer jij dit nodig hebt

Het feit dat GRIZZ Energy Gum middels een gepatenteerd systeem wordt geproduceerd waardoor er meer werkzame energiestoffen behouden blijven en de samenstelling van het product sowieso uit natuurlijke grondstoffen bestaat, maakt GRIZZ Energy Gum ‘the choice of professionals’ in vele sectoren!

Kortom:

 • gezond, modern product, fris van smaak en veilig
 • 0% suiker, 0% vet, 0% aspartaam, 0% acesulfaam-K, 0% sucralose
 • Glutenvrij & Vegan
 • werkt al na 5 minuten via het mondslijmvlies dus extra energie bij vermoeidheid
 • goed voor de concentratie tijdens het werk, studeren en vergaderingen
 • geen suikerdip maar juist urenlange energie
 • goed voor de focus om de deadlines te halen
 • geen laxerend of vochtafdrijvend effect
 • meer zuurstof in de lichaamscellen dus verhoogde alertheid
 • niet duur – beste prijs/kwaliteit verhouding
 • bevat meer werkzame stoffen dan de gemiddelde energiedrank
 • makkelijk mee te nemen, op weg naar het werk of richting huis
 • weinig calorieën
 • helpt tandbederf tegen te gaan
 • verhoogt de calorieverbranding en stimuleert de doorbloeding
 • wakker blijven tijdens een nachtdienst

FRESH, FOCUS, FIT & FUN