Werk

Een verbeterde concentratie en betere focus tijdens het werk is voor iedereen prettig. Of je nu thuis werkt, op kantoor, in ploegendiensten in de fabriek of juist nachtdiensten moet draaien in de zorg of beveiliging; fit, scherp en langer geconcentreerd blijven is belangrijk in alle sectoren.

Nu proberen

Kantoor energie

Effectiever werken met cafeïne kauwgom

Scherp zijn èn blijven op de werkvloer is altijd goed! Wanneer je volledig geconcentreerd aan het werk bent zul je veel effectiever werken, waardoor je ook meer gedaan zult krijgen in een kortere periode. De cafeïne kauwgom GRIZZ Energy Gum® is de ideale oplossing hiervoor. Door de snelle opname van de werkzame energiestoffen (al na 5 minuten!), geniet je razendsnel van de vele voordelen. Ook zou je de energiekauwgom kunnen gebruiken als afwisseling voor thee of koffie of zelfs als koffievervanging kunnen gebruiken op bepaalde momenten, met name ook vanwege het ontbreken van een vochtafdrijvend effect dus minder afleidende toiletbezoeken.

Een modern en trendy product dat past bij de huidige maatschappij waarbij steeds meer gelet wordt op gezondheid, goede voeding en veilige, geteste ingrediënten. Uiteraard ook geschikt voor mensen die vegan en glutenvrij door het leven gaan

Cafeïnekauwgom voor meer focus tijdens het werken

Optimale focus tijdens het thuiswerken

Er is veel veranderd is een hele korte tijd. Een grote verandering is onder andere de werkomgeving. De balans tussen het thuiswerken en op kantoor werken is voor altijd veranderd, er zal vanaf nu altijd meer worden thuisgewerkt als voorheen. Voor sommigen van ons is het ideaal, voor anderen niet. Het hebben van vele digitale meetings, constant in dezelfde omgeving zijn, minder interactie met collega’s en een stuk minder beweging kan zorgen voor een verminderde concentratie en motivatie. Door middel van onze hoogwaardige cafeïne kauwgom blijf je gefocust en beter geconcentreerd en ben je fitter en scherper voor elke meeting.

Verder zorgt GRIZZ Energy Gum® voor een hogere calorieverbranding en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor krijgt het lichaam meer zuurstof hetgeen resulteert in meer energie, een betere focus, alertheid en concentratie aangezien alle lichaamscellen, dus ook de hersencellen, worden geactiveerd. Hierdoor kun je geconcentreerder blijven werken, stevige deadlines halen zonder er stress en hoofdpijn van te krijgen en je werk effectiviteit verhogen. Ook in je home-office!

Een betere doorbloeding is niet slecht wanneer je een beroep hebt waar je voornamelijk zit. Zeker in de thuiswerk situatie zijn de bureaustoelen niet optimaal voor je rug en kan er stijfheid optreden. Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat cafeïne kauwgom kan bijdragen pijnvermindering. Dit heeft te maken met de aanmaak van dopamine in het lichaam. Door een verhoogd dopamine gehalte en door een verbeterde doorbloeding zul je minder snel last krijgt van zeurende schouder-, nek-, en rugklachten.

Meer energie tijdens onregelmatige werktijden

Dit slaat meer op de mensen in nachtdiensten of onregelmatige werktijden. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de beveiliging of de zorg. De energie kauwgom zorgt voor betere focus en alertheid, waardoor werken op onregelmatige werktijden geen thema (meer) zijn.

Cafeïne kauwgom heeft een grote invloed op onze biologische klok. Wanneer cafeïne de hersenen bereikt hecht en blokkeert het de receptoren voor adenosine. Dit is een neurotransmitter die je vermoeid en slaperig kan maken. Energie kauwgom bereikt de hersenen sneller doordat het door de mondslijmvliezen in het lichaam wordt opgenomen. De cafeïne wordt al na 5 minuten opgenomen, waar bij andere cafeïne houdende producten dit vaak 20-30 minuten duurt. Dit heeft ermee te maken dat koffie en energy drinks via het maag-darmkanaal gaan, hetgeen veel langer duurt. Het lichaam maakt adenosine van nature aan zodra je opstaat en energie verbruikt, hoe meer adenosine er wordt aangemaakt en vrijkomt, des te vermoeider je je voelt. Tijdens het consumeren van cafeïne kauwgom, oftewel energy gum, en ook daarna maakt je lichaam nog steeds adenosine aan, alleen wordt het onderdrukt en het gevoel geblokkeerd door cafeïne waardoor je langer door kunt gaan zonder een vermoeid gevoel te krijgen. Optimaal voor de nachtdienst dus!

GRIZZ Energy Gum meer energie tijdens het werken

Energie waar en wanneer jij dit nodig hebt

GRIZZ Energy Gum® wordt via een gepatenteerd productieproces geproduceerd waardoor er meer werkzame energiestoffen behouden blijven. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de synergie tussen onze hoogwaardige, duurzaam geproduceerde ingrediënten de aandacht en energielevels verhoogt en de focus verbetert.

De combinatie tussen het gepatenteerde productieproces en de hoogwaardige ingrediënten zorgt ervoor dat GRIZZ Energy Gum® „the choice of professionals“ is in vele sectoren. Klik hier en haal het beste uit jezelf!

KORTOM:

 • Verbeterde focus en alertheid
 • Scherper de (online) meetings in!
 • Geconcentreerd blijven tijdens (lange) vergaderingen
 • Wordt al na 5 minuten opgenomen in het lichaam
 • Geen last van een suikerdip
 • Fitter en frisser gevoel
 • Effectiever werken
 • Scherp blijven tijdens een nachtdienst
 • 0% suiker, 0% vet, 0% aspartaam, 0% acesulfaam-K, 0% sucralose
 • Glutenvrij & Vegan
 • Weinig calorieën
 • Geen laxerend of vochtafdrijvend effect
 • Niet duur – beste prijs/kwaliteit verhouding
 • Helpt tandbederf tegen te gaan
 • Verhoogt de calorieverbranding
 • Stimuleert de doorbloeding
 • Makkelijk mee te nemen, op weg naar het werk of richting huis
 • FRESH, FOCUS, FIT & FUN