Onderweg

Geconcentreerd blijven en voorkomen dat je vermoeid achter het stuur in de auto of truck zit, is soms een hele uitdaging. Moe tijdens autorijden is, na afleiding door de mobiele telefoon, een grote oorzaak van (bijna) ongelukken hetgeen veel mensen proberen te voorkomen met een blikje energiedrank of vele tussenstops voor een bak koffie

Onderweg


Een snelle, intensieve en langwerkende energy boost voor onderweg

Wat het merendeel van de automobilisten en chauffeurs zich niet realiseert is dat veel energiedrankjes suiker bevatten waardoor er na de (suiker)piek direct weer een dip ontstaat en je weer terug bent bij af, de befaamde suikerdip. Suiker zorgt zelfs voor een verlaging van de energielevels in het lichaam waardoor je uiteindelijk dus nóg meer energie nodig hebt. Concentratie verhogen, alerter blijven en een betere focus op de weg krijgen kun je sneller realiseren door GRIZZ Energy Gum, de perfecte energydrink en koffie vervanger voor onderweg!

GRIZZ Energy Gum cafeïne kauwgom voor meer focus tijdens het rijden

Ideale energie verstrekker voor onderweg

Vanwege het ontbreken van een vochtafdrijvend effect ook nog eens minder toiletbezoek dus ideaal voor onderweg. De cafeïne kauwgom van GRIZZ Energy Gum bevat een hoge dosis cafeïne, dat snel in het bloed wordt opgenomen door de mondslijmvliezen. Koffie en energy drinks worden via het maagdarmkanaal opgenomen, hetgeen dat vele malen langer duurt. Die energie kauwgom is een modern product met een compacte verpakking dus handig mee te nemen, makkelijk open te maken, geen statiegeld en minder afval.

Trucker

Optimale focus, minimale pijn

GRIZZ Energy Gum zorgt voor een hogere calorieverbranding en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor krijgt het lichaam meer zuurstof hetgeen resulteert in meer energie, een betere focus, alertheid en concentratie aangezien alle lichaamscellen, dus ook de hersencellen, worden geactiveerd. Ook maakt het lichaam meer dopamine aan door inname van cafeïne. Dopamine is een neurotransmitter dat zorgt voor een gelukkig gevoel. Ook zorgt het voor een verminderde pijnervaring. Een verbeterde doorbloeding en meer dopamine zorgt voor een minder bewustzijn van pijn en minder spierpijn, wat het ideaal maakt voor lange en korte autoritten of voor chauffeurs die de hele dag op de weg zitten.

GRIZZ Energy Gum cafeïne kauwgom helpt bij een jetlag

Helpt bij een jetlag

Cafeïne kauwgom helpt niet alleen op de weg maar helpt ook tijdens reizen per vliegtuig. Piloten en cabinepersoneel die door verschillende tijdszones vliegen en waarbij een snel herstel van groot belang is kunnen genieten van de diverse voordelen van energie kauwgom. Verbeterde focus tijdens het vliegen, minder vermoeid raken en een beter humeur. Ook voor reizigers is cafeïne kauwgom extreem interessant, het kan namelijk helpen bij een jetlag. Cafeïne heeft grote invloed op onze biologische klok. Wanneer cafeïne de hersenen bereikt hecht en blokkeert het de receptoren voor adenosine. Dit is een neurotransmitter die je vermoeid en slaperig kan maken. Het lichaam maakt het van nature aan zodra je opstaat en energie verbruikt, hoe meer adenosine er wordt aangemaakt en vrijkomt, des te vermoeider je je voelt. Tijdens het consumeren van energie kauwgom, en ook daarna maakt je lichaam nog steeds adenosine aan, alleen wordt het onderdrukt en het gevoel geblokkeerd door cafeïne waardoor je langer door kunt gaan zonder een vermoeid gevoel te krijgen. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van een jetlag.

Het feit dat GRIZZ Energy Gum middels een gepatenteerd systeem wordt geproduceerd waardoor er meer werkzame energiestoffen behouden blijven en de samenstelling van het product dat sowieso uit natuurlijke grondstoffen bestaat met een hoge dosis cafeïne (80mg), maakt GRIZZ Energy Gum ‘the choice of professionals’ in vele sectoren!

Waarom GRIZZ Energy Gum?

 • gezond, modern product, fris van smaak en veilig
 • 0% suiker, 0% vet, 0% aspartaam, 0% acesulfaam-K, 0% sucralose
 • Glutenvrij & Vegan
 • werkt al na 5 minuten via het mondslijmvlies dus extra energie bij vermoeidheid
 • goed voor de concentratie, alertheid en geheugenfunctie
 • geen suiker-dip (skip de dip) maar juist urenlange energie
 • goed om langer wakker te blijven
 • geen laxerend of vochtafdrijvend effect
 • meer zuurstof in de lichaamscellen dus een fitter gevoel
 • niet duur – zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
 • bevat meer werkzame stoffen dan de gemiddelde energiedrank
 • makkelijk mee te nemen onderweg en weinig afval
 • weinig calorieën, helpt tandbederf tegen te gaan
 • verhoogt de calorieverbranding en stimuleert de doorbloeding
 • koffie en energiedrinks vervangen door GRIZZ Energy Gum

FRESH, FOCUS, FIT & FUN