Onderweg

Geconcentreerd blijven, scherp blijven in het verkeer en voorkomen dat je vermoeid achter het stuur in de auto of truck zit, is soms een hele uitdaging. Moe tijdens autorijden is, na afleiding door de mobiele telefoon, een grote oorzaak van (bijna) ongelukken hetgeen veel mensen proberen te voorkomen met een blikje energiedrank of regelmatige tussenstops voor een bak koffie.

Nu proberen

Onderweg


Een snelle, intensieve en langwerkende energy boost voor onderweg

Veiligheid is onvoorwaardelijk en veiligheid doen we samen. Snel even een energy drink om scherp te blijven op de weg, iets dat iedereen wel kent of in ieder geval gehoord heeft. Het merendeel van de automobilisten en chauffeurs realiseren zich niet dat veel energiedrankjes suiker bevatten waardoor er na de suikerpiek direct weer een dip ontstaat en je weer terug bent bij af, de befaamde suikerdip. Suiker zorgt zelfs voor een verlaging van de energielevels en concentratie in het lichaam waardoor je uiteindelijk dus nóg meer energie nodig hebt. De pieken en dips volgen elkaar relatief snel op, wat voor gevaarlijke, ongeconcentreerde situaties kan zorgen op de weg.

Concentratie verhogen, scherper en alerter blijven en een betere focus op de weg kun je sneller realiseren door GRIZZ Energy Gum®, een innovatieve, goed- en snelwerkende energydrink en koffie vervanger voor onderweg!

Grizz Energy Gum energiekauwgom voor meer energie tijdens het rijden

Ideale energie verstrekker voor onderweg

Buiten het ontbreken van suiker heeft onze energy gum nog een aantal andere grote voordelen. Vanwege het ontbreken van een vochtafdrijvend effect zorgt de energy gum ook nog eens voor minder toiletbezoeken en dus minder afleiding wat het een ideaal product maakt voor onderweg. De cafeïne kauwgom van GRIZZ Energy Gum® bevat een goede dosis cafeïne, guarana en taurine. Hoogwaardige ingrediënten die snel in het bloed worden opgenomen door de mondslijmvliezen. Koffie en energy drinks worden via het maagdarmkanaal opgenomen, hetgeen dat vele malen langer duurt. Die energie kauwgom is een modern product met een compacte verpakking dus handig mee te nemen, makkelijk open te maken, geen statiegeld en minder afval.

Trucker

Optimale focus, alertheid en concentratie

GRIZZ Energy Gum® zorgt voor een hogere calorieverbranding en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor krijgt het lichaam meer zuurstof hetgeen resulteert in meer energie, een betere focus, alertheid en concentratie aangezien alle lichaamscellen, dus ook de hersencellen, worden geactiveerd. Optimale scherpte tijdens de spits, de avonduren en lange roadtrips! Ook maakt het lichaam meer dopamine aan door inname van cafeïne. Dopamine is een neurotransmitter dat zorgt voor een gelukkig gevoel. Ook zorgt het voor een verminderde pijnervaring. Een verbeterde doorbloeding en meer dopamine zorgt voor een minder bewustzijn van pijn en minder spierpijn, wat het ideaal maakt voor lange en korte autoritten of voor chauffeurs die de hele dag op de weg zitten.

GRIZZ Energy Gum cafeïne kauwgom helpt bij een jetlag

Helpt bij een jetlag

Een wondermiddel? Nee dat niet. Doet het wat we beloven – dat wel! Cafeïne kauwgom helpt niet alleen op de weg maar helpt ook tijdens reizen per vliegtuig. Piloten en cabinepersoneel die door verschillende tijdszones vliegen en waarbij een snel herstel van groot belang is kunnen genieten van de diverse voordelen van energie kauwgom. Verbeterde focus tijdens het vliegen, minder vermoeid raken en een beter humeur. Ook voor reizigers is cafeïne kauwgom extreem interessant, het kan namelijk helpen bij een jetlag. Cafeïne heeft grote invloed op onze biologische klok. Wanneer cafeïne de hersenen bereikt hecht en blokkeert het de receptoren voor adenosine. Dit is een neurotransmitter die je vermoeid en slaperig kan maken. Het lichaam maakt het van nature aan zodra je opstaat en energie verbruikt, hoe meer adenosine er wordt aangemaakt en vrijkomt, des te vermoeider je je voelt. Tijdens het consumeren van energie kauwgom, en ook daarna maakt je lichaam nog steeds adenosine aan, alleen wordt het onderdrukt en het gevoel geblokkeerd door cafeïne waardoor je langer door kunt gaan zonder een vermoeid gevoel te krijgen. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van een jetlag.

Het feit dat GRIZZ Energy Gum® middels een gepatenteerd systeem wordt geproduceerd waardoor er meer werkzame energiestoffen behouden blijven, de samenstelling van hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen met een hoge dosis werkzame energiestoffen (120mg) en het prettige formaat van zowel de verpakking als de energy gum zelf, maakt GRIZZ Energy Gum® je ideale partner voor onderweg.

WAAROM GRIZZ ENERGY GUM®?

 • Safety first! Blijf scherp met GRIZZ Energy Gum®
 • Snelle opname van de energiestoffen in het lichaam
 • Meer focus, concentratie en alertheid tijdens het reizen
 • 0% suiker, 0% vet, 0% aspartaam, 0% acesulfaam-K, 0% sucralose
 • Glutenvrij & Vegan
 • Extra energie bij vermoeidheid
 • Geen suiker-dip
 • Urenlange ondersteunende energie
 • Goed om scherp te blijven
 • Geen laxerend of vochtafdrijvend effect
 • Meer zuurstof in de lichaamscellen dus een fitter gevoel
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding
 • Bevat meer werkzame stoffen dan de gemiddelde energiedrank
 • Makkelijk mee te nemen onderweg en weinig afval
 • Verhoogt de calorieverbranding en stimuleert de doorbloeding
 • Koffie en energiedrinks vervangen door GRIZZ Energy Gum®
 • FRESH, FOCUS, FIT & FUN