Gaming

Energie tijdens sporten dus ook bij e-sporten is key om goed te presteren. Zo moeten e-sporters in strategie games (RTS, Real-time Strategy) goed vooruit kunnen plannen en tactische beslissingen kunnen nemen waar e-sport atleten in vechtspellen en first-person shooter (FPS) games zoals Call of Duty, Counterstrike of Doom snel moeten kunnen reageren.

Gaming

Meer energie en focus voor gamers en e-sporters 

Wanneer je een positieve energieboost nodig hebt, jezelf fitter wilt voelen, alerter wilt zijn en langer geconcentreerd wilt blijven is GRIZZ Energy Gum jouw gaming en e-sports supplement! Het is de ideale koffievervanging of energydrink vervanger met name ook vanwege het ontbreken van een vochtafdrijvend effect dus minder toiletbezoek, just keep on going. Langer gamen, betere focus, reactiesnelheid behouden en geconcentreerd blijven zijn het resultaat na 1 of 2 GRIZZ energy gums.

GRIZZ Energy Gum meer focus tijdens het gamen

Grab your GRIZZ!

Het grote verschil met andere cafeïne houdende producten is, is dat GRIZZ Energy Gum wordt opgenomen via de mondslijmenvliezen en niet via het maag-darmkanaal. Dit zorgt voor een versnelde opname. De cafeïne van onze energie kauwgom wordt al na 5 minuten opgenomen in het bloed, waar de normale energy booster zoals koffie of energy drinks er 20-30 minuten over doen.

Natuurlijk geldt dit ook voor meer concentratie tijdens het leren of studeren want deze suikervrije kauwgom leidt niet tot de beruchte suikerdip. GRIZZ Energy Gum is een cool, modern product dat past bij de huidige maatschappij waarbij steeds meer gelet wordt op gezondheid, goede (biologische) voeding en veilige ingrediënten. Trendy en ook geschikt voor mensen die vegan of glutenvrij door het leven gaan. Vergeet ook je GRIZZ niet op het moment dat er examens of andere testen moeten worden afgelegd, een betere concentratie en een betere focus leiden tot betere resultaten!

GRIZZ Energy Gum cafeïne kauwgom tijdens het gamen

Minder last van schouder-, nek-, en rugpijn

Een bekend probleem onder gamers is pijn in de nek, schouder, rug en hoofd. GRIZZ Energy Gum zorgt voor een hogere calorieverbranding en stimuleert de doorbloeding. Ook zorgt cafeïne ervoor dat het lichaam meer dopamine aanmaakt. Door de activering van de doorbloeding in het lichaam en meer dopamine in het lichaam zul je minder last hebben van deze problemen en minder "pijn" ervaren. Verder krijgt het lichaam meer zuurstof hetgeen resulteert in meer energie, een betere focus, alertheid en betere concentratie aangezien alle lichaamscellen, dus ook de hersencellen, worden geactiveerd. Gamen en e-sports kun je veel langer volhouden en mocht je toch snel een energie boost nodig hebben, de werkzame stoffen worden al na 5 minuten door het mondslijmvlies opgenomen en blijven urenlang actief. Het is mogelijk om meerdere energy gums per dag in te nemen, net als koffie, waarbij het advies is: max 4 per dag en vanaf een leeftijd van 13 jaar.

Het feit dat GRIZZ Energy Gum middels een gepatenteerd systeem wordt geproduceerd waardoor er meer werkzame energiestoffen behouden blijven en de samenstelling van het product sowieso uit natuurlijke grondstoffen bestaat, maakt GRIZZ Energy Gum ‘the choice of professionals’ bij sporters, gamers en e-sport atleten!

Waarom GRIZZ Energy Gum

 • getest en aanbevolen door gamers en professionele e-sporters
 • gezond, modern product, fris van smaak en veilig
 • 0% suiker, 0% vet , 0% aspartaam , 0% acesulfaam-K , 0% sucralose
 • Glutenvrij & Vegan
 • werkt al na 5 minuten via het mondslijmvlies dus extra energie bij vermoeidheid 
 • gemaakt van natuurlijke grondstoffen met een hoge dosis cafeïne (80mg per energy gum)
 • goed voor de concentratie tijdens gaming, e-sports en studeren
 • geen suiker-dip (#skipthedip) maar juist urenlange energie (tot wel 5 uur)
 • goed voor de focus om optimaal te kunnen presteren en te scoren!
 • geen laxerend of vochtafdrijvend effect dus ‘keep on going’
 • meer zuurstof in de lichaamscellen dus verhoogde alertheid en reactiesnelheid
 • niet duur – beste prijs/kwaliteit verhouding
 • bevat meer werkzame stoffen dan de gemiddelde energiedrank
 • makkelijk mee te nemen, voor als je bij vrienden gaat gamen, naar een event gaat of meedoet aan een competitie
 • stimuleert de doorbloeding dus minder klachten bij langer zitten
 • wakker blijven tot in de late uurtjes (of totdat de zon weer opkomt)

FRESH, FOCUS, FIT & FUN