Gaming

Het stereotype gamer al een langere tijd passé. Steeds meer jongeren maken een bewuste keuze om professioneel gamer oftewel esporter te worden. Energie tijdens sporten dus ook bij esporten is key om goed te presteren. Zo moeten esporters in strategie games (RTS) goed vooruit kunnen plannen en tactische beslissingen kunnen nemen waar esport atleten in vechtgames en first-person shooter (FPS) games zoals Call of Duty, Counterstrike of Doom snel moeten kunnen reageren.

Nu proberen

Gaming

Meer energie en focus voor gamers en esporters 

Wanneer je een prettige energieboost nodig hebt, jezelf fitter wilt voelen, scherper en alerter wilt zijn en langer geconcentreerd wilt blijven tijdens het gamen is GRIZZ Energy Gum® jouw gaming en esports supplement! De Nederlandse esports markt is één van de snelst groeiende markten. Door meer en meer in de schijnwerpers te komen van mainstream media worden er steeds grotere sponsorcontracten afgesloten en lopen de geldbedragen die er te winnen vallen steeds verder op.

GRIZZ Energy Gum® wordt regelmatig door esports atleten gebruikt. Het helpt bij een scherpere focus, betere concentratie en versnelde alertheid, onderdelen die van essentieel belang zijn tijdens het gamen. Het is de ideale koffievervanging of energydrink vervanger met name ook vanwege het ontbreken van een vochtafdrijvend effect dus minder afleiding en toiletbezoeken, just keep on going. Minimise your AFK! Langer gamen, betere focus, reactiesnelheid behouden en geconcentreerd blijven zijn het resultaat na 1 of 2 energy gums.

GRIZZ Energy Gum energie tijdens het gamen

Grab your GRIZZ!

Het grote verschil met andere cafeïne houdende producten is, is dat GRIZZ Energy Gum® wordt opgenomen via de mondslijmenvliezen en niet via het maag-darmkanaal. Dit zorgt voor een versnelde opname. De cafeïne van onze energie kauwgom wordt al na 5 minuten opgenomen in het bloed, waar de normale energy boosters zoals koffie of energy drinks er 20-30 minuten over doen.

Een groot voordeel van onze energiekauwgom is dat deze volledig suikervrij is. Wat veel esporters en gamers zich te weinig realiseren is dat de meeste energiedrankjes en shakes veel suiker bevatten waardoor er na de suikerpiek direct weer een dip ontstaat en je weer terug bent bij af, de befaamde suikerdip. Suiker zorgt zelfs voor een verlaging van de energielevels en zorgt voor concentratieverlies in het lichaam waardoor je uiteindelijk dus nóg meer energie nodig hebt. De pieken en dips volgen elkaar relatief snel op, wat voor ongeconcentreerde, nonchalante situaties kan zorgen tijdens het gamen. Dit kun je vermijden met de consumptie van de hoogwaardige energiekauwgom van GRIZZ Energy Gum®, ten alle tijden scherp blijven tijdens het gamen! 

GRIZZ Energy Gum cafeïne kauwgom tijdens het gamen

Minder last van schouder-, nek-, en rugpijn

Een bekend probleem onder gamers is pijn in de nek, schouder, rug en hoofd. Dit komt vaak door het ontbreken van een goede game-stoel. GRIZZ Energy Gum® zorgt voor een hogere calorieverbranding en stimuleert de doorbloeding. Ook zorgt cafeïne ervoor dat het lichaam meer dopamine aanmaakt. Door de activering van de doorbloeding in het lichaam en meer dopamine in het lichaam zul je minder last hebben van deze problemen en minder "pijn" ervaren.

Verder krijgt het lichaam meer zuurstof hetgeen resulteert in meer energie, een betere focus, alertheid en betere concentratie aangezien alle lichaamscellen, dus ook de hersencellen, worden geactiveerd. Gamen en e-sports kun je veel langer volhouden en mocht je toch snel een energie boost nodig hebben, of wat ondersteuning in concentratie, de werkzame stoffen worden al na 5 minuten door het mondslijmvlies opgenomen en blijven urenlang actief. Het is mogelijk om meerdere energy gums per dag in te nemen, net als koffie, waarbij het advies is: max 4 per dag en vanaf een leeftijd van 13 jaar. Meer informatie over de juiste dosering vind je op de startpagina. Hier staat de berekening werkzame energiestoffen per kilogram lichaamsgewicht. Haal het beste uit jezelf met GRIZZ Energy Gum®!

Het feit dat GRIZZ Energy Gum® middels een gepatenteerd systeem wordt geproduceerd waardoor er meer werkzame energiestoffen behouden blijven, de samenstelling van hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen met een hoge dosis werkzame energiestoffen (120mg) en makkelijke gebruik van het product, maakt GRIZZ Energy Gum® je ideale game-partner. Are you ready to PWN THE GAME?

WAAROM GRIZZ ENERGY GUM®

 • Getest en aanbevolen door gamers en professionele e-sporters
 • Razendsnelle opname van de werkzame energiestoffen
 • Scherp blijven tijdens het gamen
 • 0% suiker, 0% vet, 0% aspartaam , 0% acesulfaam-K , 0% sucralose
 • Glutenvrij & Vegan
 • Gemaakt van natuurlijke grondstoffen met een hoge werkzame energiestoffen
 • Goed voor de concentratie, focus en alertheid tijdens het gamen
 • Geen last van een suiker-dip
 • Urenlange energie en focus
 • Geen laxerend of vochtafdrijvend effect dus minimale AFK!
 • Verhoogde alertheid en reactiesnelheid
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding
 • Bevat meer werkzame stoffen dan de gemiddelde energiedrank/ shake
 • Stimuleert de doorbloeding dus minder klachten bij langer zitten
 • Wakker blijven tot in de late uurtjes 
 • FRESH, FOCUS, FIT & FUN